Uniform

Onze leden dragen elke vergadering een uniform! Het dragen van een uniform maakt ons als groep herkenbaar en zorgt er ook voor dat onze leden verzekerd zijn!

Het uniform verschilt voor de -12jarigen en de +12jarigen.

De kwakjes, guppies en jippers dragen een T-shirt met een roodkapje en een rood sjaaltje.

De jimmers, simmers en +16 dragen ook een T-shirt met een roodkapje, een rood sjaaltje en een blauw hemd.

Dit jaar (2020) zullen we voor het bestellen van het KSA-uniform een hele nieuwe aanpak hanteren. Zowel het bestellen als het betalen zal online verlopen. Bestellen gaat als volgt: 

Bestellen
1. Dit jaar laten we op 12 en 19 September pasmomenten  doorgaan. Iedereen krijgt de kans om t-shirts, truien, hemden te passen en alle gadgets te bekijken.

2. Bovenaan kan u een beschrijving van het verplichte uniform vinden.

3. Deze link verwijst je door naar een google forms. Deze dient de bestelling te plaatsen. Je kruist alles aan wat je wil. Op het einde wordt er gevraagd of je van bepaalde items 2 exemplaren wil, deze moet je dan even opsommen met de juiste maat erbij (als dit van toepassing is). 

4. Als je bestelling klaar staat om te verzenden, tel je eerst zelf op wat je moet betalen. Dit vul je ook in in de google forms. Je kan nu direct het juiste bedrag storten naar het rekeningnummer van KSA: BE84 4088 0239 3159.

5. Wanneer je nu op verzenden klikt, is je bestelling geplaatst. Als we je betaling hebben ontvangen, leggen we je bestelling op het eerstvolgende ophaalmoment klaar. (zie deadlines).
 

Deadlines:

- Voor 25/09 besteld --> ophalen vanaf 03/10

- Voor 17/10 besteld --> ophalen vanaf 24/10

- Voor 06/11 besteld --> ophalen vanaf 14/11

- Bestellingen kunnen tot en met 6 november geplaatst worden, daarna sluiten we de bestellingen af. Een t-shirt kan je wel nog doorheen het jaar kopen bij ons.